Laptop Reparatie

Is uw laptop stuk?

Een defecte laptop is niet prettig, dit begrijpen wij. Wij repareren laptops op detailniveau!

Screendiscounter.nl kan 99% van alle defecte laptops repareren, veelal binnen enkele dagen.
Is uw laptop niet meer te repareren, dan kunt u deze bij ons inruilen.

Wij rekenen €25,- (ex btw) onderzoekskosten, waarna u van ons een prijsopgave krijgt.
Besluit u de laptop door ons te laten repareren, dan komen de onderzoekskosten voor onze rekening.

De meest voorkomende defecten:
1. De laptop wil niet opstarten
2. De laptop is traag
3. Het scherm van de laptop is defect / geen beeld
4. De voedingsaansluiting is afgebroken
5. De laptop krijgt geen stroom
6. Het toetsenbord werkt niet meer

Wij hebben ons gespecialiseerd in laptopreparatie. Screendiscounter heeft een eigen in-house reparatieafdeling en veel onderdelen zelf op voorraad. Hebben wij een onderdeel zelf niet, dan is deze binnen enkele dagen bij ons in huis.

Reparatie op componentniveau

Veelal krijgen wij te horen dat er door een winkel is verteld dat het een onderdeel stuk is (bijvoorbeeld het moederbord) en dat deze vervangen moet worden door een nieuw onderdeel..
In feite heeft de winkel gelijk, het onderdeel is ook stuk echter is vervanging van het onderdeel niet nodig.
Screendiscounter.nl is anders, wij repareren het kapotte onderdeel.
Meestal is niet het volledige onderdeel kapot, maar slechts een aantal componenten hierop. Ter vergelijk: voor een nieuw moederbord, inclusief montage bent u in de meeste gevallen 250 tot 350 euro kwijt, wanneer wij het component repareren circa tussen de 80 en 140 euro, een forse besparing dus!

Kennis, ervaring en garantie

De medewerkers van screendiscounter.nl hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de reparatie van laptops, tablets en computers. Er is geen echte opleiding of training voor dit soort werkzaamheden. Wij repareren circa 700 laptops per jaar, hiervan krijgen wij sporadisch (0,5%) een laptop terug voor reclamatie waarbij het probleem is teruggekeerd.

Wanneer u met uw laptop langs komt, kunnen wij binnen enkele minuten (kosteloos) een indicatie geven wat het probleem is van uw laptop, en een schatting maken van de kosten.

Screendiscounter.nl garandeert kwaliteit op alle uitgevoerde reparaties. Op een reparatie krijgt u van ons 3 maanden garantie, is na de garantie het zelfde euvel teruggekeerd dan komen we er ook wel uit!

Wij beschikken over de meest geavanceerde gereedschappen zoals meetapparatuur en soldeerstations waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Ook voor overige reparaties kunt u bij ons terecht zoals: harde schrijf vervangen, videokaart vervangen en ook uw Apple apparatuur kunt u gerust langs brengen.


Wederverkopers

Heeft u een (computer) winkel, en bent u op zoek naar een vertrouwd adres voor uw reparaties? Screendiscounter.nl kan de reparaties voor uw klanten verzorgen. U krijgt per reparatie een goede prijsopgave van ons, en u kunt zelf met uw klant afspreken wat u in rekening brengt. U hoeft enkel de laptop van uw klant aan te nemen, een reparatiebon te maken met daarop een goede beschrijving van de klacht en ons te bellen wanneer u reparaties klaar heeft staan.

Screendiscounter.nl bied de mogelijkheid om de reparaties per post naar u te retourneren. Neem gerust eens contact met ons op om te komen praten over de mogelijkheden.