ICT apparatuur opkopen

Is de hardware van uw bedrijf aan vervanging toe?

Screendiscounter.nl is gespecialiseerd in gebruikte computer hardware.
Wij kopen hardware op bij bedrijven, om na het ontdoen van data en bedrijfskenmerken opnieuw te worden ingezet.
Dit kunnen alle soorten apparatuur zijn (desktops, laptops, servers, schermen, storage, netwerk etc)

Inventarisatie

Uit ervaring weten wij wat er allemaal komt kijken bij het vernieuwen van de computerinfrastructuur. Het laatste waar u zich mee bezig houd is de oude hardware, deze word vaak (in het migratieweekend) losgekoppeld, in het magazijn gezet en niet meer naar omgekeken. Wij kunnen u hiermee helpen. Anders dan andere opkopers vragen wij niet om volledig uitgewerkte informatie van de apparatuur, alleen naar een schatting van de aantallen. Deze komt een van onze medewerkers bij u ophalen, waarna dit binnen 48 uur ons proces doorloopt en volledig geïnventariseerd zal worden (merk, model, serienummers en technische gegevens). Hierbij zullen onze medewerkers ook kijken naar de optische en technische staat van de apparatuur.

Datavernietiging

Geen enkel bedrijf wil dat de gegevens van uw bedrijf op straat komen te liggen. De belangrijkste fase in het proces is het verwijderen van de data op uw apparatuur. Een computer normaal formatteren is niet voldoende, de handige buurjongen kan zonder problemen nog alle gegevens terughalen van de harde schijf of andere datadrager. Screendiscounter.nl gebruikt hiervoor speciale software waarmee wij volgens Amerikaanse militaire standaarden de gegevens kunnen vernietigen. Uiteraard krijgt u hiervan een certificaat.

Verkopen of niet

Wanneer de apparatuur ons volledige proces van inventarisatie en datavernietiging krijgt u hier een uitgewerkte rapportage van. Hierin staat ook het bedrag wat wij kunnen geven voor overname, en de kosten die u moet betalen indien u besluit om de apparatuur zelf te houden. Besluit u om de apparatuur aan ons te verkopen, dan kunt u hiervan een factuur naar ons sturen die binnen 14 dagen zal worden betaald.

Meer informatie

Wenst u meer informatie, of wilt u een afspraak met ons maken, neem dan contact op met ons.